PLUIS & DE STRUIKROVERS


Inmiddels bestaat PLUIS en de STRUIKROVERS vanaf 2000 en in deze bewogen jaren heeft de band keer op keer bewezen van ieder feestje een waar spektakel te maken.
Hoewel alle leden van de band PLUIS en de STRUIKROVERS op de Nederlandse grote podia hebben gestaan, blijft de band lekker en gewoon zichzelf en maken ze muziek voor publiek, en daarvoor is geen kroeg te klein.

Een avond met PLUIS en de STRUIKROVERS is te kenmerken als een feest. Wat voor de band zo belangrijk is, is de sfeer onderling dat ook weer uitstraalt in de zaal. De band weet als geen ander dat het invloed heeft op de sfeer van het feest, en staat daarom ook geheel in dienst van de feestgangers.
Met herkenbare nummers, in een eigen jasje gestoken, weet PLUIS en de STRUIKROVERS iedereen met een schorre stem naar huis te laten gaan. En hoewel de muziek een lekker rock-randje heeft zit er voor bijna iedereen wel iets bij wat een “o ja!” gevoel oproept.

“Ach, laten we maar beginnen met wat covers te maken” was het motto..........en als je dan een stel doorgewinterde rockers bij elkaar zet, dan maakt het niet uit wat voor een cover je speelt Stevig, Hard, Strak, Humor, Show en Rocken doet het dan automatisch.

Kortom PLUIS en de STRUIKROVERS is een band die je absoluut gehoord maar zeker gezien moet hebben !!
 

Huidige bezetting van PLUIS & de STRUIKROVERS:

Andreas ’Pluis’ Smits - gitarist
Auke de Booy - drummer
Henk Kouwenhoven - gitarist / zang
Antoine Walsemann - bassist
Petra - zang